Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-20 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 3 999 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
25.03.2022
Nová značka VJ SHOES již v prodeji a SKLADEM na našem e-shopu!
VJ Shoes je finská značka zaměřená na výrobu bot do drsného a kluzkého terénu. VJ nevyrábí mnoho bot, ale je to jen proto, že vynakládají 100% úsilí d... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
14.03.2022 O produktech
Srovnání trailových bot BEZ hřebů značky VJ Shoes
Připravili jsme si pro Vás srovnávací tabulku trailové obuvi bez hřebů značky VJ Shoes. Jednotlivé modely jsme srovnávali na základě vlastních zkušeno... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas spolčnosti Ready 2 run s.r.o., se sídlem Slezská 41, 561 64 Jablonné nad Orlicí, IČ 14183480, zapsaná u Krajského soudu v Hradci Králové, oddíl C, vložka 48932 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • jméno a příjmení
    • telefonní číslo
    • adresu bydliště
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru MailChimp, LeadHub, EcoMail
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Srovnání trailových bot BEZ hřebů značky VJ Shoes
14.03.2022 O produktech
Srovnání trailových bot BEZ hřebů značky VJ Shoes
Připravili jsme si pro Vás srovnávací tabulku trailové obuvi bez hřebů značky VJ Shoes. Jednotlivé modely jsme srovnávali na základě vlastních zkušeno... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

Slezská 41

Jablonné nad Orlicí, 561 64

Mapa firmy Ready 2 Run cz sk
Kontakty
Logo
Ready 2 Run – Sportovní obchod pro všechny běžce
Zákaznická podpora Ready 2 Run
Zákaznická podpora Ready 2 Run
(Po-Pá, 8-20 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz